AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyaya dua etmek

Kahve falında evliyaya dua etmek

Kahve falında evliyaya dua etmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, aksine daha da zorlaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında evliyaya dua etmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kaba saba davranışları yüzünden aşırı sinirlenmeniz mümkündür.

Kahve falında evliya kabrinde dua etmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında evliyanın dua ettiğini görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında evliyaya dua etmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına inanılır.

Kahve falında evliya mezarında dua etmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyada dua etmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyadan dua istemek düşünmeden hareket edeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyanın duasını almak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında evliya türbesinde dua etmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir