AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan evliya görmek

Kahve falında uçan evliya görmek

Kahve falında uçan evliya görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, iyi geçineceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan evliya gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıklarınız olabilir.

Kahve falında uçan evliya görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında evliya öpmek malının ve parasının da artacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında evliyaların mezarını görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyadan bahsetmek ayağının tökezlemeyeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi işaret etmektedir.

Kahve falında evliyadan tokat yemek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına işarettir.

Kahve falında evliya birini görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya kabri görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında evliya kadın görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir