AnaSayfa / Genel / Kahve falında eltisinin doğum yaptığını görmek

Kahve falında eltisinin doğum yaptığını görmek

Kahve falında eltisinin doğum yaptığını görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, takdir toplayacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eltisinin doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise kazanç getirmeyecek.

Kahve falında eltisinin doğum yaptığını görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eltiye kızmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında eltilerini görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında eltisinin kızını görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına yorulur.

Kahve falında kaynana elti görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen eltiyi görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş elti görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalettir.

Kahve falında eltisinin hamile olduğunu görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir