AnaSayfa / Genel / Kahve falında eltisini görmek

Kahve falında eltisini görmek

Kahve falında eltisini görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında eltisini gördüyseniz:

  • Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Kahve falında eltisinin kızını görmek büyük kazançlar getireceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında eltiyi öpmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eltisini hamile görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında kayın ve elti görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eltiye kızmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret eder.

Kahve falında eltimin hamile olduğunu görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında elti kayın görmek birikim yapacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eltiyi görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir