AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedesini öpmek

Kahve falında ölmüş dedesini öpmek

Kahve falında ölmüş dedesini öpmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, moralin bozulacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedesini öpmek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sosyal açıdan tatmin edici ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş dedeni öpmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölen dedesinin elini öpmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna inanılır.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş dedemi öpmek sevdiği birini kırmaya, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, gönlünün rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedesini elini öpmek önemli ve ciddi işler yapacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedeyi öpmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir