AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayıyla telefonda konuşmak

Kahve falında dayıyla telefonda konuşmak

Kahve falında dayıyla telefonda konuşmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bir araya geleceğine, kara kara düşüneceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, huzurunun kaçacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine işaret eder.

Kahve falında dayıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Aslında kendinizi ifade etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Kahve falında dayıyla telefonda konuşmak her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş dayıyla konuşmak sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında dayı konuşmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dayımla konuşmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında dayıyla konuşmak kalkınacağına, ilerleyeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle telefonda konuşmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, başka alanlara yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında telefonla konuşmak ve ağlamak doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda babayla konuşmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir