AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayımızı görmek

Kahve falında dayımızı görmek

Kahve falında dayımızı görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayımızı gördüyseniz:

  • Mükemmel fikirlerinizi uygulamaya koymalısınız, neler başarabileceğinizi görünce şaşırabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş dayıyla konuşmak işleri büyütme sürecine girileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin dayısını görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dayısının evlendiğini görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında dayımın hanımını görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dayı karısını görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dayı ve baba görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş olan dayıyı görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında dayı olmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir