AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayıyla konuşmak

Kahve falında dayıyla konuşmak

Kahve falında dayıyla konuşmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında dayıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Parasal konuları hallediyorsunuz.

Kahve falında dayımla konuşmak ters giden işlerin de düzeleceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında dayıyla telefonda konuşmak başarılı bir insan olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dayıyla konuşmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dayı konuşmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında dayıyla konuşmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında dayımı ölmüş görmek galibiyet kazanacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yenge ve dayı görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine yorulur.

Kahve falında abi ve dayı görmek yürek yakan biri haline geleceğine, işini layığı ile yerine getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir