Kahve falında ölmüş biriyle yatmak

Kahve falında ölmüş biriyle yatmak aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle yatmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içeren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında merdivene yatmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında kocasıyla yatakta yatmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek yerde yatmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşikte yatmak bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında akrabayla yatmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş mezara yatmak tecrübe sahibi olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evliyken başkasıyla yatmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yatakta yatmak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir