AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken başkasıyla yatmak

Kahve falında evliyken başkasıyla yatmak

Kahve falında evliyken başkasıyla yatmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyken başkasıyla yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı altında hissedebilirsiniz.

Kahve falında evliyken başkasıyla yatmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet eder.

Kahve falında evli adamla yatmak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babayla evli olmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir adamla beraber olmak önemli kararlar alınacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına inanılır.

Kahve falında iki evli olmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına delalettir.

Kahve falında evliyken gelin olduğunu görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında evli olmadığını görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, kolaylık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini evli görmek malların çoğalacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir