AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayla yatmak

Kahve falında akrabayla yatmak

Kahve falında akrabayla yatmak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayla yatmak gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında akrabayla yatmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak yatakta yatmak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün dizine yatmak tövbe etmeden vefata, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerde yatmak yaşadığı muhitin yenileneceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık odada yatmak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında karın üstüne yatmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkekle yatmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir