AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle görüşmek

Kahve falında ölmüş biriyle görüşmek

Kahve falında ölmüş biriyle görüşmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle görüşmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Kahve falında telefonda görüşmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, mal ve para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle görüşmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ölen biriyle görüşmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla telefonda görüşmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla görüşmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında bayanla görüşmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşle görüşmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında biriyle görüşmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir