Kahve falında ölüyle görüşmek

Kahve falında ölüyle görüşmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle görüşmek gördüyseniz:

  • Yenilik peşinde olmanız sizi mutlu edebilecek şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölüyle telefonda görüşmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyle görüşmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle görüşmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında evlenmek için görüşmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle telefonda görüşmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında akrabalarla görüşmek bir beladan kurtulacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayanla görüşmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Kahve falında eski arkadaşlarla görüşmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir