AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle görüşmek

Kahve falında biriyle görüşmek

Kahve falında biriyle görüşmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle görüşmek gördüyseniz:

  • Maddi veya işinizi ilgilendiren bir durum mamut hızında ilerliyor olabilir.

Kahve falında sevdiğinle telefonda görüşmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla görüşmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayla görüşmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanla görüşmek endişelerin son bulacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle görüşmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle telefonda görüşmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarla görüşmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görüşmek istememek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir