AnaSayfa / Genel / Kahve falında pastaneden alışveriş yapmak

Kahve falında pastaneden alışveriş yapmak

Kahve falında pastaneden alışveriş yapmak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına delalettir.

Kahve falında pastaneden alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Yetersiz ya da faydasız anlaşmaları, işleri veya planları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında pastaneden alışveriş yapmak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pastaneden pasta almak şansın bir türlü dönmeyeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına işaret eder.

Kahve falında pasta pastane görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, umutsuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pastaneye gitmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında pastanede görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, şansının ve bahtının döneceğine inanılır.

Kahve falında pastaneden kurabiye almak bunun şans olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında pastanede pasta yemek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalettir.

Kahve falında pastanede oturmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir