AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla kucaklaşmak

Kahve falında babayla kucaklaşmak

Kahve falında babayla kucaklaşmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, onu yalnız bırakmayacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babayla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara araştırmadan veya detaylı şekildeki incelemeden yaklaşmak, hızla içinde yer almak istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ölmüş babayla kucaklaşmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına inanılır.

Kahve falında babayla kucaklaşmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye delalettir.

Kahve falında ölen babayla kucaklaşmak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyle kucaklaşmak küslerin ve kırgınların barışacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında küs olan biriyle kucaklaşmak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle kucaklaşmak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sarılıp kucaklaşmak kısmetinin açılacağına, zor bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla kucaklaşmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir