AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle dans etmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle dans etmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle dans etmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dans etmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dans etmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle dans etmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, para kazanmasına da vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kişinin dans ettiğini görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle dans etmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle dans ettiğini görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle dans etmek işlerinin kapanacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin dans ettiğini görmek hayırlı haberler getireceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle dans etmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir