AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanla dans etmek

Kahve falında bir bayanla dans etmek

Kahve falında bir bayanla dans etmek amacına ulaşabileceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir bayanla dans etmek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Kahve falında bayanla dans etmek maddi olarak zarar edileceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan bayana dans etmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, güzel ve önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında bir bayanla dans etmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında okulda dans etmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Kahve falında eşiyle dans ettiğini görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle dans etmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyle dans etmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, büyük savaşların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ayıyla dans etmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir