AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birisine sarılıp ağlamak

Kahve falında ölmüş birisine sarılıp ağlamak

Kahve falında ölmüş birisine sarılıp ağlamak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, bununla yüceleceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birisine sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizi, müşterilerinizi ya da farklı başlıklardaki maddi konuları ilgilendiren haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında başkasına sarılıp ağlamak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadına sarılıp ağlamak ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye sarılmak ağlamak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, tatsızlıklar çıkacağına işarettir.

Kahve falında askere sarılıp ağlamak gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına alamet eder.

Kahve falında birine sarılmak ve ağlamak büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında oğluna sarılıp ağlamak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, işlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye sarılmak ağlamak yalnız kalınacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir