AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına sarılıp ağlamak

Kahve falında başkasına sarılıp ağlamak

Kahve falında başkasına sarılıp ağlamak kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, olaylı günler geçireceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı değişiklikler yapılması veya parasal konularla uğraşılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine sarılıp ağlamak küs kimselerin barışacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle sarılmak ağlamak zorlukların ve kavgaların biteceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılıp ağlamak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna sarılıp ağlamak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınına sarılıp ağlamak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye sarılıp ağlamak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir