AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sarılmak ve ağlamak

Kahve falında birine sarılmak ve ağlamak

Kahve falında birine sarılmak ve ağlamak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birine sarılmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında ölen birine sarılmak ağlamak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine işarettir.

Kahve falında sarılarak ağlamak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp ağlamak zor günler geçirileceğine, işte de mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğa sarılıp ağlamak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında annesine sarılıp ağlamak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sarılıp ağlamak hayır işleri ile uğraşılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine sarılmak ve ağlamak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir