AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğluna sarılıp ağlamak

Kahve falında oğluna sarılıp ağlamak

Kahve falında oğluna sarılıp ağlamak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında oğluna sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konuların yerli yerine oturması için çaba göstermek yerine, dikkatinizi yeni şeylere çevirmenizde fayda var.

Kahve falında oğluna sarılıp ağlamak arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ezan okunurken ağlamak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun ağladığını görmek parasının ve malının da artacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran okuyup ağlamak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına alamet eder.

Kahve falında oğluna ağlamak gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlu için ağlamak ticaretinin hızlanacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun öldüğünü görüp ağlamak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kinin ve nefretin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran okunurken ağlamak çok büyük bir çalışma yapılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir