AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneye sarılmak ağlamak

Kahve falında ölmüş anneye sarılmak ağlamak

Kahve falında ölmüş anneye sarılmak ağlamak sakin giden yaşamının sarsılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, bilgiyle donanacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye sarılmak ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı ayrılıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş anneye sarılmak ağlamak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen anneye sarılarak ağlamak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneye sarılıp ağlamak yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında anneye sarılmak ağlamak insanların takdirine mazhar olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneye sarılıp ağladığını görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesine sarılıp ağlamak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında anneyle sarılıp ağlamak rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye sarılıp ağlamak doğruluktan ayrılmayacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir