AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker sesi duymak

Kahve falında asker sesi duymak

Kahve falında asker sesi duymak günahların af olacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, yaşamına renk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında asker sesi duymak gördüyseniz:

  • Bir sosyal etkinliğe katılabilir, insanlarla güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında asker sesi duymak yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeytan sesi duymak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulur.

Kahve falında çekirge sesi duymak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin sesini duymak hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ezan sesini duymak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yakının sesini duymak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin sesini duymak büyük bir sorun oluşacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında melek sesi duymak yıpranacağına, strese gireceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir