AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin kabrini görmek

Kahve falında ölmüş birinin kabrini görmek

Kahve falında ölmüş birinin kabrini görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, kazancının yerine gelmesine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin kabrini gördüyseniz:

  • Kendinize çekidüzen vermelisiniz.

Kahve falında dış kapıyı kapatmak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeyi dolaşmak güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır kapta yemek görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında delik kapatmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabeyi görünce ağlamak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kabrini görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sürekli ağlamaklı olacağına işaret eder.

Kahve falında kabede kuran okumak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, gitmediği yerlere gideceğine işarettir.

Kahve falında sahabe kabri görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir