AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede kuran okumak

Kahve falında kabede kuran okumak

Kahve falında kabede kuran okumak onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabede kuran okumak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi mücadele ortamına sokmaya çalışabilirler.

Kahve falında kabede kuran okumak aile içinde husumet gelişeceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına alamet eder.

Kahve falında kabede kuran okunduğunu görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, eve huzur dolacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kaplı kuranı kerim görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, uzaktan haberler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran kabı görmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kaplı kuranı kerim görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kaplı kuran görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabede kuran dinlemek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında altın kaplı kuran görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir