AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kabrini görmek

Kahve falında kendi kabrini görmek

Kahve falında kendi kabrini görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kabrini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyler öğrenmeniz ciddi düşünceler içinde olmanız da olasıdır.

Kahve falında kabeyi muazzamayı görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabede ezan okumak çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeyi karlı görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yuşa hazretlerinin kabrini görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kabeyi tavaf ederken ağlamak yeni bir arkadaşlık kurulacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında pencereyi kapatmak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek kabı görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında kabe görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir