AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşsiz duman görmek

Kahve falında ateşsiz duman görmek

Kahve falında ateşsiz duman görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, arzuların yerine geleceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ateşsiz duman gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Kahve falında siyah duman ve ateş görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, kasasının daha çok para dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş duman görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında dumansız ateş yakmak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında ateşsiz duman görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında duman ve ateş görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş dumanı görmek onurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dumanlı ateş görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işarettir.

Kahve falında ateşle duman görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir