AnaSayfa / Genel / Kahve falında dumanlı ateş görmek

Kahve falında dumanlı ateş görmek

Kahve falında dumanlı ateş görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında dumanlı ateş gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimselerin yaklaşımlarını daha olumlu değerlendirmelisiniz.

Kahve falında dumanlı ateş görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında ateşsiz duman görmek kişinin muradına ereceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duman ve ateş görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşle duman görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dumansız ateş yakmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ateş duman görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında dumansız ateş görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş dumanı görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir