AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir göğsünün büyüdüğünü görmek

Kahve falında bir göğsünün büyüdüğünü görmek

Kahve falında bir göğsünün büyüdüğünü görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, ona şifa olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir göğsünün büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Üzerinizde artan baskısı olan konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirerek bulacağınız alternatif yollar veya diğer seçenekler pek çok alanda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında bir göğsünün büyüdüğünü görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünün büyüdüğünü görmek kazancının iki kat artacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünün büyüdüğünü görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsün büyüdüğünü görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünün birinin büyüdüğünü görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında bebek büyütmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında bebeğinin büyüdüğünü görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında benin büyüdüğünü görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir