Kahve falında elinde para tutmak

Kahve falında elinde para tutmak evliyse çocuk sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, umutlarının söneceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Kahve falında elinde para tutmak gördüyseniz:

  • Son derece neşeli bir tutum içinde bulunak, onları etkileyeceksiniz.

Kahve falında elinde para tutmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında bozuk para tutmak layık olduklarına sahip olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para tutmak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt para tutmak yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, şerefli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun elini tutmak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında sanatçının elini tutmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın elini tutmak düşmanlarına da dost olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karşı cinsin elini tutmak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir