AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk dışkısı görmek

Kahve falında tavuk dışkısı görmek

Kahve falında tavuk dışkısı görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, bereketinin artacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, kendini toparlayamayacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk dışkısı gördüyseniz:

  • İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında tavuk dışkısı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine inanılır.

Kahve falında kendi dışkını yemek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanın kendi dışkısını görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında kendi dışkısıyla oynamak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalettir.

Kahve falında kendi dışkısını görmek hayırlı işler yapacağına, sabırla hayatına devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının dışkısını yemek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan dışkısının içine düşmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atın dışkısını görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir