AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışkısını yemek

Kahve falında dışkısını yemek

Kahve falında dışkısını yemek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dışkısını yemek gördüyseniz:

  • Unutmamanızda fayda var, cesur olun.

Kahve falında köpek dışkısı yemek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kendi dışkısını yemek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ele geçecek haram mal ve paraya rivayet eder.

Kahve falında başkasının dışkısını yemek dertlerin biteceğine, büyük bir ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı yemek güzel fırsatların ele geçirileceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi dışkını yemek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek dışkısı yemek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dışkısını yemek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan dışkısı yemek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir