AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini kovalamak

Kahve falında ölmüş birini kovalamak

Kahve falında ölmüş birini kovalamak çıkmaza düşeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birini kovalamak gördüyseniz:

  • Evdeki değişikliklerin yararlı sonuçları olabilir.

Kahve falında fare kovaladığını görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek kovalamak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, hatalarını fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu kovalamak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını kovalamak hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canavar kovalamak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, başarının düşeceğine delalettir.

Kahve falında asker kovalamak çok zor dönemlerin geçirileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalettir.

Kahve falında tosun kovalamak maddi ve manevi olarak yıkılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tilkinin kovaladığını görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir