AnaSayfa / Genel / Kahve falında canavar kovalamak

Kahve falında canavar kovalamak

Kahve falında canavar kovalamak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında canavar kovalamak gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında canavar kovalamak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında siyah canavar görmek aile bireyleri ile tartışacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canavara dönüşmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına yorulur.

Kahve falında canavarı öldürmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında insan yiyen canavar görmek çaresizleşeceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında suda canavar görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz canavarı görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canavardan kurtulmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir