AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını kovalamak

Kahve falında bir kadını kovalamak

Kahve falında bir kadını kovalamak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak yiyeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kararlarına saygı duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadını kovalamak gördüyseniz:

  • Akışta kalmanızda fayda var.

Kahve falında kadın kovalamak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına işarettir.

Kahve falında bir kadını kovalamak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kedi kovalamak dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, parasının ve malının da artacağına delalettir.

Kahve falında cinleri kovalamak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında kurdu kovalamak hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, zor ve kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında böcek kovalamak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında biçakla kovalamak çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Kahve falında küçük fare kovalamak zenginliğe kavuşacağına, bol muhabbette olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir