AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu kovalamak

Kahve falında oğlunu kovalamak

Kahve falında oğlunu kovalamak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu kovalamak gördüyseniz:

  • Bazı yöntem, yol ya da iş değişiklikleri konusunda olumlu işaretler yüzünü gösterebilir.

Kahve falında oğlunu kovalamak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sığır kovalamak karlı işlere gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu kovalamak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ruh kovalamak fal sahibinin işlerinin açılacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında sıçan kovalamak sıhhate ve saadete kavuşacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşla kovalamak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kangurunun kovaladığını görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında siyah köpeğin kovaladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir