AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kovalamak

Kahve falında köpek kovalamak

Kahve falında köpek kovalamak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek kovalamak gördüyseniz:

  • Birilerine yardım ederken tanışabileceğiniz veya karşılaşabileceğiniz bir kişiyle muhtemel bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında köpek kovaladığını görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin kovaladığını görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Kahve falında evden köpek kovalamak kişinin malını kaybedebileceğine, makam ve rızık sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek kovalamak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin seni kovaladığını görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin kediyi kovaladığını görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz köpek kovaladığını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sopayla köpek kovalamak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir