AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini kelepçeli görmek

Kahve falında kardeşini kelepçeli görmek

Kahve falında kardeşini kelepçeli görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşini kelepçeli gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, karlı bir alışveriş, yatırım veya hediye bazı kutlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında kardeşini kelepçeli görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kelepçeli görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eşine kelepçe takıldığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını kelepçeli görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elleri kelepçeli görmek ailesini kaybedeceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunu kelepçeli görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında altın kelepçe bilezik görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, dertlerinin unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kelepçe takmak çalışkan bir kişi olunacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir