AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını hapiste görmek

Kahve falında babasını hapiste görmek

Kahve falında babasını hapiste görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, şansın yüze güleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına inanılır.

Kahve falında babasını hapiste gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında babanı hapiste görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını hapiste görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalettir.

Kahve falında babasının hapisten çıktığını görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında babasını hapiste görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın hapisten çıktığını görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı hapiste görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına yorulur.

Kahve falında babayı hapiste görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapiste yatmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir