AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven çıkmak

Kahve falında merdiven çıkmak

Kahve falında merdiven çıkmak yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Neler yapılabileceğine odaklanmalısınız.

Kahve falında okulda merdiven çıkmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında dik merdivene çıkmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında zorla merdiven çıkmak işlerin bir anda azalacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle merdiven çıkmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yürüyen merdivene çıkmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında karlı merdivenden çıkmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden hızla çıkmak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine yorulur.

Kahve falında kuyudan merdivenle çıkmak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir