AnaSayfa / Genel / Kahve falında para beklemek

Kahve falında para beklemek

Kahve falında para beklemek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para beklemek gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında para beklemek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette sıra beklemek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgili beklemek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek beklemek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün başında beklemek esenlik bulup, mutlu olacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinden telefon beklemek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında birini beklemek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ezanı beklemek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir