AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin içine girmek

Kahve falında ateşin içine girmek

Kahve falında ateşin içine girmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşin içine girmek gördüyseniz:

  • Hasta ziyaretleri gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Kahve falında ateşin içine girmek kötülerin uzaklaştırılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında ateşin içinde insan görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalettir.

Kahve falında ateşin içine düşmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine yorulur.

Kahve falında ateşin yandığını görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ateşin söndüğünü görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında cehennem ateşini görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işarettir.

Kahve falında ateşin yakmadığını görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünde kazan görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir