AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine un vermek

Kahve falında ölmüş birine un vermek

Kahve falında ölmüş birine un vermek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, elindekileri kaybedeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birine un vermek gördüyseniz:

  • Alelacele kararlar almadan veya seçimler yapmadan önce seçeneklerinizi dikkatle değerlendirin.

Kahve falında birşeyler unuttuğunu görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında unutarak oruç bozmak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek ortaklı işlere girileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval çuval un görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna alamet eder.

Kahve falında unun içinde altın görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye yorulmaktadır.

Kahve falında un yediğini görmek hastalıktan şifa bulmaya, mal mülk edineceğine işaret eder.

Kahve falında un taşıdığını görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un satın almak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir