AnaSayfa / Genel / Kahve falında un yediğini görmek

Kahve falında un yediğini görmek

Kahve falında un yediğini görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, aile hayatının hayır getireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un yediğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize veya rahatlamanıza faydası olabilecek fırsatlar söz konusu olabilir veya eski bir tanıdığınızın hayatınız üzerinde önemli bir rolü olabilir.

Kahve falında un kurabiyesi yediğini görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında un helvası yediğini görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında un yediğini görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birine un vermek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında un elemek hak yolunu tutacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pakette un görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden un istemek bol nimete kavuşacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir