AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine içecek vermek

Kahve falında ölmüş birine içecek vermek

Kahve falında ölmüş birine içecek vermek eğlenceli şekilde yaşayacağına, büyük düşüneceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, para biriktirebileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine içecek vermek gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da ziyaretler keyifli anlar yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında tepside içecek görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı içecek görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Kahve falında gazlı içecek görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı içecek görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında ölüye içecek vermek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında içecek çalmak eşit davranılacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı içecek görmek onu hayallerine kavuşturacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içecek su görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir