AnaSayfa / Genel / Kahve falında içecek çalmak

Kahve falında içecek çalmak

Kahve falında içecek çalmak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işe zorla gidip geleceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına inanılır.

Kahve falında içecek çalmak gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkan olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında içecek çalmak bir şeyden zarar görmeye, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk içecek içmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine içecek vermek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında içecek ikram etmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı içecek görmek fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu içecek içmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yiyecek içecek görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulur.

Kahve falında tatlı içecek görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, engellerin aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir