AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden seccade almak

Kahve falında ölmüş birinden seccade almak

Kahve falında ölmüş birinden seccade almak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden seccade almak gördüyseniz:

  • Başak erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında seccade yıkamak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık seccade görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın seccade görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seccadeyi eline almak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bunun şans olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli seccade görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seccade serdiğini görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seccadeyi sermek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane seccade görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir