AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane seccade görmek

Kahve falında iki tane seccade görmek

Kahve falında iki tane seccade görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, bekarlar için evlenmeye işarettir.

Kahve falında iki tane seccade gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı planların hızlı ilerlemesi hoşunuza gidebilir.

Kahve falında iki tane seccade görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında serili seccade görmek mevlit okutacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seccadeye işediğini görmek eğer işsizse iş bulacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında seccadeyi öpmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında seccadeyi ters görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, sorunlarının tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda seccade görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sıkıntılarını atacağına yorulur.

Kahve falında seccadede oturmak duaların kabul olacağına, işlerdeki karın artacağına işarettir.

Kahve falında seccade toplamak çok güzel işlere gireceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir