AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccade yıkamak

Kahve falında seccade yıkamak

Kahve falında seccade yıkamak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında seccade yıkamak gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Kahve falında seccade yıkamak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine yorulur.

Kahve falında seccade üzerinde namaz kılmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü seccade görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yamalı seccade görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi seccade görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında seccadeyi ters görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan seccade görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında hediye seccade almak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir